Το Δικηγορικό Γραφείο Γ. Κ. Πλατίτσα & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 1977 από τον Γεώργιο Κ. Πλατίτσα. Φιλοσοφία του Γραφείου μας ήταν και παραμένει η δημιουργία μακροχρόνιων, σταθερών επαγγελματικών σχέσεων με τους εντολείς μας, βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και διαφάνεια.

Το Γραφείο μας έχει ως στόχο την υπέρβαση του μοντέλου «γενικής» δικηγορίας, εστιάζοντας κάθε φορά στις ιδιαίτερες και εξατομικευμένες απαιτήσεις κάθε εντολέα για στην εύρεση αποτελεσματικών δυνατοτήτων συνολικής νομικής του προστασίας και κάλυψης.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας των παλαιών στελεχών με την εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση των νεότερων συνεργατών, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των εντολέων μας.

Κωνσταντίνος Πλατίτσας

Δικηγόρος


Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20-12-1977. Είναι απόφοιτος του τμήματος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι Δικηγόρος Αθηνών.
Ασκεί μάχιμη δικηγορία αναλαμβάνοντας υποθέσεις αστικού δικαίου, εργατικού δικαίου, διοικητικού δικαίου, τραπεζικού δκαίου, τροχαίου- ασφαλιστικού δικαίου καθώς και οικονομικού ποινικού δικαίου.
Είναι Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (Π.Ε.Υ.Φ.Α.), του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Είναι Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Βυτιοφόρων Αυτοκινήτων Μεταφοράς Ακαθάρτων Υδάτων - Αποβλήτων και Αποφρακτικών Μηχανημάτων.
Είναι συνεργαζόμενος Δικηγόρος με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Έχει εργασθεί ως Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Γεώργιος Πλατίτσας

Δικηγόρος


Γεννήθηκε το 1952 στο Καλαπόδι Φθιώτιδας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Δικηγόρος Αθηνών από το 1977. Μιλάει Αγγλικά.
Ασκεί μάχιμη δικηγορία επί 37 συνεχή έτη αναλαμβάνοντας υποθέσεις κυρίως αστικού δικαίου και τροχαίου-ασφαλιστικού δικαίου, αλλά και των λοιπόν κλάδων του δικαίου.
Έχει διατελέσει Νομικός Σύμβουλος σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες και οργανισμούς (ΟΑΣΠ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, THE DAI TOKUO, ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΛΠ). Σήμερα είναι προϊστάμενος του Γραφείου Νομικής Υποστήριξης Κλάδου Αυτοκινήτων της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Τέλος, εκτός από την ενασχόλησή του με τη νομική επιστήμη, έχει συνεισφέρει αποφασιστικά στο κοινωνικό σύνολο με τη ενεργή και μακρόχρονη συμμετοχή του σε δήμους, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς.