Οι συνεργάτες μας

Όλοι οι συνεργάτες του γραφείου μας, προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για την επίλυση των ζητημάτων που σας αφορούν.

Τάνια Κυριάκου

Δικηγόρος


Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1995) και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό συνταγματικό δίκαιο και στη φιλοσοφία του δικαίου στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (1998).
Είναι απόφοιτη του τμήματος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Δικηγόρος Αθηνών.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διδακτορική της διατριβή με θέμα την κριτική της ευρωπαϊκής έννομης τάξης στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (2004).
Εργάστηκε ως λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Warwick (2002-2006) και ως ειδικός επιστήμονας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2009-2012).
Από το 2012 είναι δικηγόρος με έμμισθη εντολή στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Διδάσκει ευρωπαϊκό δίκαιο και μεθοδολογία του δικαίου στα on-line μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ και βιοηθική/ιατρική δεοντολογία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της φιλοσοφικής σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Ειδικεύεται στο συνταγματικό δίκαιο, στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο ευρωπαϊκό δίκαιο και σε θέματα βιοηθικής/ βιοπολιτικής.